Öljyväritaulut

Moni sisustaa taidejulisteilla ja valokuvilla. Osa kehystää kuvat, osa pitää enemmän canvastauluista, jotka ovat valmiita ripustettavaksi seinälle.

Jotkut pitävät eniten alkuperäisistä maalauksista.

Minä luon öljyvärimaalauksia. Vaikka hyvin otettu kuva taulusta on erinomainen vaihtoehto taiteelle kotona tai toimistolla, on originaali taulu aina moninkertaisesti koskettavampi, inspiroivampi ja kauniimpi.

Alkuperäiset maalaukset eivät aina ole kalliita. Ja ajatellen niiden kestoikää, joka on melkein ikuinen, on maalauksiin sijoittaminen kannattava hankinta.

Tässä muutama maalaukseni, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä. Osamaksu on aina mahdollinen ja siitä voit tiedustella kirjoittamalla minulle johanna@hurmerinta.com

Serenity And Tranquility

My new oil painting reflects serenity and tranquility. A semi abstract painting of an imaginary place, perhaps by the seashore, in your own dreamland. This painting is a great choice as wall art for any room, where you would like to add a tranquil mood. It could be the bedroom or it could be the livingroom. If you have a summer house, this art work could be a wonderful choice for wall art next to the windows.

Original Hurmerinta_Passion I_oilpainting.jpg

Passion 1. My first oil painting with the passion as the theme.

Leave a Reply