Merenalainen maailma

Merenalainen maailma on kiehtova. Punainenmeri lienee yksi puhtaimmista meristä ja on hyvinvoiva. Tuhannet eri kalat viihtyvät siellä, niin kuin monet eksoottiset ja värikkäät korallit. Toisin on Australian ja Aasian merillä, joista raportoidaan jatkuvasti korallien katoamisesta ja siten koko kalakannan muuttumisesta.

Tässä muutamia ihania valokuvia Punaisestamerestä.

Masked Butterflyfish Sahl Hasheesh 2The Red Sea Raccoon ButterflyfishMysterious And Exciting Red Sea WorldAnemonefish and AnemoneChaetodon Auriga Threadfin ButterflyfishThe Bluecheeked Butterflyfish Red Sea

Tässä muutama valokuva, joihin olen lisännyt väriä, luodakseni yhä kaunimpaa ja eksoottisempaa taidetta:

The Masked Butterflyfish BlueThe Masked Butterflyfish PurpleThe Masked Butterflyfish Turquoise

Kuulisin mielelläni sinun ajatuksistasi. Merenalaisesta maailmasta ja valokuvistani.

Kiitos, että tulit sivuilleni. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.